E-mailový podpis (Webmail)

Na vytvorenie podpisu vo Vašom webmailovom kliente je potrebné sa prihlásiť do nášho Webmailu na adrese mail.websupport.sk.

1. Kliknite na „Nastavenia“, v ľavom menu.

2. Následne kliknite na Identity v ľavej časti stránky (krok 2).

3. V ďalšom kroku je potrebné kliknúť na názov Vašej mailovej adresy, alebo cez možnosť po kliknutí na „+“ vytvoriť novú identitu.

4. Následne sa Vám zobrazí na stránke zobrazí formulár, ktorý je potrebné vyplniť.

5. V ďalšom kroku prejdite do poľa pre Podpis, kde už vložíte Váš konkrétny podpis, ktorý sa bude pri písaní emailov zobrazovať. Môžete využiť aj editor pre HTML podpis, kde si pomocou základných HTML príkazov môžete daný podpis aj vylepšiť do lepšej grafickej podoby. Keď dáte vytvoriť správu tak sa Vám už daný podpis objaví a bude použitý pre všetky budúce odoslané emaily.

6. Následne musíte vložiť html kód do lomených zátvoriek

Nastavenie pridávania alebo zrušenia emailového podpisu

Emailový podpis si môžete kedykoľvek pohodlne vypnúť, stačí ak pôjdete do sekcie nastavenia a preklikne sa do podsekcie Vytváranie správ. Nižšie v tejto sekcii nájdete časť Nastavenia podpísania, kde si viete v riadku Automaticky pridať podpis nastaviť možnosti pridávania podpisu. Tu si zvolíte kedy sa Vám bude daný podpis pri vytváraní/odosielaní emailov pridávať. Rovnako máte možnosť daný podpis úplne vypnúť. 

Aktualizované 14. februára 2024

Bol pre vás tento návod nápomocný?

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Spýtajte sa nás, radi poradíme
Po - Ne 8:00-22:00
Kontaktovať podporu